A fost prins bărbatul bănuit că a agresat un slătinean într-o scară de bloc

116

Polițiștii Serviciului de Investiții Criminale au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și amenințare asupra unui slătinean pe care l-ar fi atacat în scara blocului în urmă cu două luni. Ieri acesta a fost arestat preventiv.

În martie, un bărbat de 47 de ani a sesizat Poliția municipiului Slatina că a fost agresat fizic de persoane necunoscute într-o scară de bloc, pe raza municipiului. Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care au identificat un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Slatina, bănuit că ar fi agresorul persoanei respective.

„În urma audierilor și administrării de probe, polițiștii de investiții criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut pentru 24 de ore bărbatul respectiv, iar ieri acesta fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.”, a transmis Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Agresorul a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și amenințare.