Gastronomie pe ritmuri de carnaval la Caracal: Street food și street cooking show pentru juniori

120

Elevii unui liceu din Caracal organizează, pentru prima oară în România, Gastronomie pe ritmuri de carnaval, un show culinar la care vor participa Master Chefs renumiți în țară și străinătate.

De Sf. Împărați Constantin și Elena, va fi mare sărbătoare la Caracal. Una culinară, îmbinată cu atmosferă de carnaval, elevii unui liceu din localitate dându-și „examenul” de bucătari în fața locuitorilor comunei, agenților economici din domeniu, dar și a unor bucătari-șefi renumiți în țară și peste hotare.

Cu ocazia zilei culturii caracalene, pentru prima oară în România, Liceul Tehnologic ”Matei Basarab” organizează, cu sprijinul Primăriei Caracal și Consiliului Local, Street food și street cooking show pentru juniori, în cadrul evenimentului ”Gastronomie pe ritmuri de carnaval”, ediția I. Vor participa: Asociația Culturală Euro-Est Alternativ (ACEEA), Euro-Toques România- Președinte Master Chef Radu Zărnescu, precum și Asociația pentru Promovarea Învățământului în Industria Ospitalității – APIO, prin programul APIO School, președinte Carlo Dragomir.

„Spectacolul culinar pe ritmuri muzicale, parada costumelor gastro și alte surprize, Master Chefs renumiți în țară și străinatate vă vor oferi o atmosferă energizantă și distractivă prin contribuția elevilor liceului alături de colaboratori de renume din domeniul gastronomiei locale. O explozie a gusturilor, aromelor, ritmurilor și culorilor dedicate artei culinare și stradale , precum și un car alegoric vă așteaptă pe platoul administrativ al Primăriei Municipiului Caracal în data de 21 mai 2019, începând cu orele 11:00”, este invitația elevilor adresată tuturor celor interesați să ia parte la o astfel de acțiune organizată în premieră la nivel național.