Tinerii din Brebeni care au bătut doi copii pentru a le fura mopedul, arestați preventiv

126

Doi tineri din Brebeni au ajuns în arest fiind acuzați de tâlhărie calificată, după ce în urmă cu două luni au bătut doi copii pentru a-i deposeda de un moped.

Ionuț Crau și Eugen Otînceală, de 23 și, respectiv, 25 de ani, din Brebeni, au fost arestați preventiv , fiind acuzați de tâlhărie calificată. Cei doi au lovit un tânăr de 18 ani și un copil de 12 ani pentru a le lua mopedul, cauza aflându-se în cercetarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

„Unitatea noastră de parchet efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev de art.233 raportat la art.234 alin. 1, lit. d și e  C.pen., constând în aceea că, în data de 15.03.2019, pe raza comunei Brebeni, în jurul orelor 21.00, două persoane de sex masculin,  în vârstă de 23, respectiv 25 ani, au deposedat doi tineri de un moped, prin violență,  profitând de vulnerabilitatea acestora, datorată vârstei, anume 18 și respectiv 12 ani”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Potrivit procurorilor, cei doi nu se află la prima infracțiune. „Faţă de autorii infracţiunii de tâlhărie, C.I.N., aflat în stare de recidivă, respectiv O.E., cu antecedente penale, fiind condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni în minoritate, Judecătoria Slatina a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile”, mai arată Parchetul Slatina, în comunicatul de presă remis.