VIDEO/ Femeie din Teslui, cu arsuri de gradul I după ce și-a dat foc la casă

153

O femeie din satul Comănița, comuna Teslui, a ajuns la spital azi cu arsuri pe față și căile respiratorii pline de funingine, după ce și-a incendiat casa.

Pompierii slătineni au acționat azi circa două ore și jumătate în comuna Teslui pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, care se putea propaga și la vecini.

„În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la acoperișul casei. În urma incendiului au ars aproximativ 80  mp din acoperișul casei si bunurile din 3 camere de locuit., declară Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Proprietara locuinței a ajuns la spital. „Echipajul SMURD Slatina a asistat la fața locului o pacientă, în vârstă de 55 ani,  proprietara casei, conștientă, cu atac de panică, necooperanta care prezenta arsuri de gradul I pe față, precum și depozit de funingine pe căile aeriene superioare. După acordarea primului ajutor de către paramedicii SMURD, aceasta a fost stabilizată si predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean pentru a fi  transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Slatina”, mai spune Nedeloiu.

Se pare că incendiul a fost provocat chiar de către proprietară, pompierii stabilind drept cauză probabilă folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul.