Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, aduși de Gabriel Oprea la Slatina, în campanie pentru europarlamentare

269

Mâine, UNPR se grupează în Olt, în campanie electorală, președintele Gabriel Oprea aducând la Slatina pe cei doi foști mari sportivi ai României, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, ce deschid lista de candidați ai UNPR pentru alegerile europarlamentare.

Cu cele două locomotive mari ale partidului pentru alegerile europarlamentare- Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, președintele UNPR, Gabriel Oprea, vine mâine în Slatina, unde se va întâlni cu membri organizației județene Olt și va pune la punct detaliile de campanie care săle  aducă un scor bun. Vizita celor trei în Slatina, cărora li se vor alătura și alte nume mari ale partidului, ne-a fost confirmată de către președintele UNPR Olt, Jenel Copilău.

Ilie Năstase deschide lista candidaţilor UNPR pentru Parlamentul European, fiind urmat de Anghel Iordănescu, Luminiţa Adam şi Claudiu Ciprian Tănăsescu.

Avocatul Luminița Adam- Pachel, din Corabia, deputat de Olt în legislatura 2012- 2016, este unul dintre vicepreședinții partidului și desemnată purtător de cuvânt.