Medicii i-au dat la naștere doar 2 ore de viață. A împlinit 11 luni și se va opera în Germania pe cord

181

Micuța Andreea s-a născut cu o malformație cardiacă, iar medicii nu-i dau speranțe de viață fără o intervenție chirurgicală pe cord. Pentru a-i fi alături, părinții sunt susținuți de un ONG din Caracal.

Andreea Nițulescu, din Caracal, s-a născut cu o malformație cardiacă și, deși la naștere medicii i-au dat doar 2 ore de viață, micuța a împlinit 11 luni. Pentru a trăi, micuța trebuie operată pe cord până la vârsta de 1 an de zile. Operația se va face la o clinică din Germania, pentru a ajuta familia un ONG din municipiu derulând o campanie umanitară.

Operația este suportată de statul român, iar costurile cu deplasarea până în Germania , la Clinica din Bad Oeynhausen și cele cu cazarea părinților pe o perioadă de o lună, vor fi suportate de Asociația Future Impact. Oamenii cu sulfet mare care doresc să ajute familia, nu doar financiar, o pot contacta pe președinta asociației, Maria Patriche.

„Pe 14 iunie 2019 micuta noastra Andreea Nitulescu pleaca in Germania la Klinik für Kinderherzchirurgie und angeborene Herzfehler unde va fi operata pe cord de catre Dr. Eugen Sandica. Andreea va fi insotita de parinti pe durata internarii care este de aproximativ 2 luni. Operatia va fi decontata de catre statul roman, iar transportul si cheltuielile necesare familiei pentru cele 2 luni vor fi suportate de catre Asociatia Future Impact FutureImpact Ong. Cei care doresc sa ajute ne pot contacta la tel Asociatiei: 0765163032 sau in contul Asociatiei Future Impact: RO77BRDE290SV65658762900 – cu mentiunea: Pentru Andreea! Va suntem recunoscatori pentru ca o ajutati pe Andreea sa aibe parintii langa ea intr-un moment crucial pentru viata ei!”, este apelul asociației.

Haideți să dăm mână cu mână pentru o inimă română!