Micii artiști, invitați în concurs pe ritmuri de dans la Balș

262

Arta coregrafică este ridicată la rang de cinste pe malul Oltețului, preşcolarii (grupa mare) și școlarii (clasa pregătitoare), fiind invitați să participe individual, în perechi sau grup la Festivalul Concurs Interjudețean de dans „Micii artiști pe ritmuri de dans”, ediția I.

Până pe data de 24 mai, micii dansatori din Olt, dar și din județele învecinate, sunt așteptați să se înscrie la Balș la Festivalul Concurs Interjudețean de dans „Micii artiști pe ritmuri de dans”. Concursul se va derula pe 8 iunie, pe o singură secţiune- ,,Artă coregrafică”, ce cuprinde următoarele genuri coregrafice: dans modern, dans popular stilizat (etno), majorete, dans popular, fantezie coregrafică, gimnastică ritmică (cu şi fără obiecte), dans de caracter ( țigănesc, dansuri ale altor țări), dans de societate (standard şi latino) și dans tematic.

Înscrierea formaţiilor în concurs se va face de către cadrul didactic participant pe baza unei fişe de înscriere. Organizator este Grădinița cu Program Normal Ion Creangă Balș, profesori Simona Guran și Veronica Țârcomnicu.