Baza sportivă din Izbiceni, inaugurată cu Craiova Maxima și deputații Stănescu și Ciocan/FOTO

540

O bază sportivă modernă a fost inaugurată la finele săptămânii trecute în comuna Izbiceni. Primul meci disputat de echipa locală a fost cu echipa magică a Olteniei, Craiova Maxima, la inaugurare fiind prezenți alături de oficialitățile județene și locale și parlamentarii de Olt Alexandru Stănescu și Dan Ciocan.

Stadion modern cu tribune acoperite, vestiare, sală de conferințe, camera  arbitrilor, dușuri, grupuri sanitare și centrală termică este noua investiție inaugurată la finele săptămânii trecute în comuna olteană Izbiceni. Noua bază sportivă a fost realizată din fonduri de la Ministerul Dezvoltării și bugetul local, în valoare de circa 1,2 milioane lei.

Inaugurarea s-a făcut în prezența localnicilor de toate vârstele, actualului edil Marian Gulie, fostului primar Mircea Velica, prefectului de Olt Silviu Neacșu, vicepreședintelui CJ Olt Virgil Delureanu și alte autorități județene, invitați speciali fiind deputații de Olt Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru agricultură a Camerei Deputaților, și Dan Ciocan.

Meciul inaugural a fost disputat de chipa locală Oltul Izbiceni cu una dintre cele mai iubite şi mai apreciate echipe din istoria fotbalului românesc- Craiova Maxima.