Încă un val de angajări la Spitalul Slatina

788

Spitalul Județean de Urgență Slatina continuă seria angajărilor de personal. Unitatea a scos la concurs încă 10 posturi de registratori și asistenți medicali.

Spitalul Județean de Urgență Slatina primește dosare de înscriere până pe data de 13 mai, de la candidații care doresc să susțină concurs în vederea angajării pe 16 posturi vacante, din care 10 destinate infirmierelor debutante. Totodată, în această perioadă unitatea a mai scos la concurs alte 10 posturi. Jumătate dintre angajări, pe posturi de registrator medical, se fac prin concurs organizat pe 28 mai proba scrisă și 31 mai proba interviu: 1 post la Unitatea de Primiri Urgențe;1 post la Serviciu de evaluare, statistică medicală și D.R.G.; 2 posturi la Registratura medicală din Ambulatoriul integrat spitalului. Se cer studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat și curs de operare calculator. 16 mai este termenul limită de depunere a dosarelor.

Restul posturilor vacante sunt pentru asistente medicale: 2 posturi vacante de asistent medical debutant, specialitatea radiologie – imagistică medicală, nivel de studii PL, de la Laborator radiologie și imagistică medicală; 1 post vacant de asistent medical principal, specialitatea radiologie – imagistică medicală, nivel de studii PL, de la Laborator radiologie și imagistică medicală; 2 posturi vacante de asistent medical principal, specialitatea farmacie, nivel de studii PL, de la Farmacia spitalului. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 mai termenul limită de depunere a dosarelor; 27 mai 2019 proba scrisă; data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Pe aceeași temă:

Angajări la Spitalul Slatina. Se caută infirmiere, brancardieri și referenți