Continuă înscrierile pentru crosul de la Slatina. Primăria a prezentat tricourile oficiale

54

Duminică, 12 mai, ora 10.00, slătinenii cu vârste între 18 – peste 50 de ani, sunt așteptați la cros. Primăria continuă înscrierile. Se va alerga pe traseul: start de la fostul magazin Oltul- Bd-ul AI Cuza- str. Ecaterina Teodoroiu- intersecția Tunari- b-dul AI Cuza- Poliția Rutieră- intersecție str Primăverii- str Crișan- B-dul N. Titulescu- str. Vederii- Parcul Esplanadă- finish.

Primăria Slatina organizează duminică “Crosul primăverii 5K – ediția a II-a”, aşteptând să se înscrie 350 de alergători. Premiile constau în bani și medalii, iar vârsta minimă de participare este de 18 ani împliniți.

Astăzi, administraţia locală a prezentat tricourile oficiale ale concursului, fiecare concurent urmând să primească la start, începând cu ora 9:00, cu o oră înainte de startul concursului, în fața complexului comercial Winmarkt, un ”kit de concurs” ce va conține tricoul oficial al competiției și numărul de concurs.
„Le reamintim concurenților faptul că pentru a lua parte la această competiție este necesar să completeze și o declarație pe propria răspundere care să ateste, printre altele, acceptarea REGULAMENTULUI și faptul că se consideră apți din punct de vedere medical, fizic si mental să susțină acest tip de efort. Declarația se poate obține la fața locului dar poate fi descărca și de pe siteul Primăriei Slatina (www.primariaslatina.ro), loc unde pot fi consultate atât harta traseului cât și regulamentul competiției. De asemenea, concurenții vor trebui să aibă asupra lor un act de identitate sau o copie a acestuia, la momentul concursului. Toți cei interesați să participe la această competiție organizată de Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina se pot înscrie online prin transmiterea unui mesaj la adresa de email ”crosulprimaverii@primariaslatina.ro”, mesaj care trebuie să conțină: numele, prenumele și data completă a nașterii participantului.”, a transmis administraţia municipală.

Vor fi premiați atât primii 3 câștigători de la general, indiferent de categoria de vârstă, (la masculin cât și la feminin), cât și primii 3 câștigători la următoarele categorii de vârstă: între 18-29 ani masculin și feminin, între 30-49 ani masculin și feminin, peste 50 ani masculin și feminin. La finalul competiției, se va acorda și un premiu special pentru cel/cea mai vârstnic/vârstnică participant/ participantă.

Valoarea totală a premiilor este de 7300 de lei:

  • Câștigători la general, câte un premiu la categoria masculin și unul la feminin: locul I- 800 lei, II- 600 lei, III- 400 lei;
  • Câștigători categorii vârstă 18-29, 30-49, peste 50 ani , x 2 masculin și feminin: I- 300 lei, II- 150 lei, III- 100 lei;
  • Cel mai vârstnic/ cea mai vârstnică- câte 200 lei.