Primarii pot obține bani guvernamentali, prin FDI, cu doar două documente- anunță PSD Olt

81

PSD Olt a anunțat primarii din județ că, începând de ieri, au un nou instrument de accesare a fondurilor guvernamentale- Fondul de Dezvoltare și Investiții. Procedura este una simplificată.

Începând cu data de 2 mai, primarii pot solicita bani de la Guvern pentru dezvoltarea localității prin FDI. Astfel, edilii, dar și asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, precum și universitățile pot solicita fonduri de până la 10 miliarde de euro. Solicitările se pot depune prin poştă, curierat sau personal la Registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză din str. Cristian Popişteanu, nr. 2-4, sectorul 1, Bucureşti.

Potrivit PSD Olt, fondurile se alocă pentru: ʺinvestiții în infrastructura locală: drumuri asfaltate, apă curentă, canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale; modernizarea școlilor, grădinițelor și creșelor; acces facil la servicii medicale pentru toți cetățenii: spitale, dispensare și clinici medicale; bani guvernamentali pentru: locuințe sociale pentru tineri, reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cultʺ.

Programul se va derula pe o perioadă de 20 de ani

? PSD – Bani de la Guvern pentru dezvoltarea localității tale prin FDI! ? Investiții în infrastructura locală: drumuri asfaltate, apă curentă, canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale;? Modernizarea școlilor, grădinițelor și creșelor;? Acces facil la servicii medicale pentru toți cetățenii: spitale, dispensare și clinici medicale;? Bani guvernamentali pentru: locuințe sociale pentru tineri, reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult.? Asta înseamnă: #birocratie puțină și bani mai mulți pentru o #administratie eficientă!#FDI #PSDOlt

Publiée par PSD Olt sur Jeudi 2 mai 2019