Angajări la Spitalul Slatina. Se caută infirmiere, brancardieri și referenți

791

Spitalul Județean de Urgență Slatina recrutează personal pentru 16 posturi vacante, organizând în vederea ocupării două concursuri în cea de-a doua parte a lunii viitoare.

Până pe data de 13 mai, SJU Slatina primește dosare de înscriere de la candidații care doresc să susțină concurs în vederea angajării pe 14 posturi vacante, din care 10 destinate infirmierelor debutante. Unitatea mediclaă are nevoie de doi brancardieri (studii generale)- la Secția medicină internă și Secția ortopedie și traumatologie, de două infirmiere (curs de infirmieră, 6 luni vechime în activitate) la Secția medicină internă şi Secția nefrologie, precum şi de 10 infirmiere debutante (studii medii) pentru secţiile gastroenterologie, chirurgie și ortopedie infantilă, ortopedie și traumatologie, chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, A.T.I., nefrologie, obstetrică – ginecologie I, boli infecțioase şi Unitatea de primiri urgențe.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 22 mai – proba scrisă, data și ora interviului se vor comunica ulterior.

De asemenea, SJU mai recrutează şi un referent de specialitate la Serviciul R.U.N.O. și alt referent la Serviciul de management al calității serviciilor medicale. Se cer studii superioare şi o vechime de 6 ani și 6 luni pentru primul post, iar pentru al doilea de o jumătate de an. Proba scrisă a concursului va fi susţinută pe 20 mai, iar interviul pe 23 mai.