Slătinencele au început cu dreptul Campionatul Mondial de tenis de masă din Ungaria

69

Printre cei 9 sportivi cu care România participă la Campionatul Mondial de tenis de masă din Ungaria se numără și cele două slătinence: Adina Diaconu și Irina Ciobanu.

Duminică a început Campionatul Mondial de tenis de masă, care are loc în Ungaria, la Budapesta, până în ziua de Paște. România participă cu nouă sportivi în probele de simplu feminin și masculin, dublu feminin și masculin și dublu mixt.

Din delegația țării noastre fac parte și slătinencele Adina Diaconu și Irina Ciobanu, care au început cu dreptul campionatul. Adina Diaconu joacă la probele de simplu și dublu feminin, iar Irina Ciobanu doar la simplu feminin.

La simplu feminin, Diaconu ea este liderul grupei 41, cu 4 puncte, după ce le-a învins cu 4-1 pe Rimma Gufranova (Uzbekistan) și 4-0 pe Iva Dimitrievska (Macedonia). Și Irina Ciobanu este lidera grupei 19, cu 4 puncte, după ce le-a învins cu 4-1 pe Rebekka Carlsen (Norvegia) și 4-0 pe Chiara Morri (San Marino).

La dublu feminin, în 32-imi, echipa Adina Diaconu/Daniela Dodean Monteiro a învins cu 4-0 echipa Alisa Khalid/Rebecca Plaistow (Scoția).