O fată a dispărut duminică, în Caracal. Familia şi poliţia o caută

9117

Familia unei tinere din comuna doljeană Dioști, sat Radomir ăși caută disperată fata, după ce aceasta a dispărut duminică în Caracal, unde a mers pentru a scoste bani de la un ATM.

De duminică, o familie dintr-un sat doljean aflat la o distanță de doar 16kim de Caracal își caută fiica, cerând sprijinul  poliției, dar și prietenilor pe o rețea de socializare. Mihaela Luiza Melencu, elevă la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova, a plecat de acasă spre Caracal, cu intenția de a scoate bani d ela un bancomat, însă de atunci niciun membru al familiei sau vreun cunoscut nu mai știe nimic de ea. Bunicul a anunțat poliția.

Tânăra are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră, pulover de culoare neagră şi purta tenişi de culoare albastră. De asemenea, tânăra are asupra sa actele de identitate și telefonul mobil.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul 112.