Cât de beți conduceau azi-noapte doi slătineni. Poliția i-a oprit

744

Deși au băut bine, doi slătineni s-au urcat la volan punând în pericol astfel siguranța și chiar viața lor și a celorlalți participanți la trafic. Din fericire, polițiștii au fost vigilenți și le-au scurtat drumul.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au depistat noaptea trecută pe arterele din municipiu doi șoferi care băuseră zdravăn înainte de a se urca la volan. Oamenii legii au depistat un bărbat, de 51, din municipiul Slatina, conducând un autoturism, pe strada Zambilelor, în cazul său aparatul alcooltest indicând o concentrație 0,94 mg./Litru, alcool pur în aerul expirat. La câteva ore, pe strada Arinului, polițiștii au depistat un alt conducător auto, care, în urma testării cu aparatul alcooltest, a prezentat o concentrație de 0,86 mg./Litru, alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat în trafic, pe raza comunei Bârza, un minor, de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere şi cu plăcuţele de înregistrare false. Acesta este cercetat pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat.