FOTO/Școală din Corabia, reabilitată din temelii

328

Cele două corpuri ale școlii Gimnaziale Virgil Mazilescu Corabia au intrat în reabilitare, valoarea investiției depășind 9,3 milioane lei.

Elevii claselor I- VIII care învață la Școala Virgil Mazilescu Corabia vor avea în curând o unitate modernă. Primăria Corabia a demarat lucrările de reabilitare totală a unității de învățământ, la ambele corpuri de clădiri – atât cea de pe str. Tudor Vladimirescu, cât și cea de pe str. Cuza Vodă.

Proiectul “ Modernizare, reabilitare termică, reparații, consolidare și extindere Școala Gimnazială Virgil Mazilescu cu clasele I-VIII, oraș Corabia, jud Olt” este realizat cu bani de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală ( PNDL).
ʺSe vor moderniza, reabilita termic și vor suferii reparații ambele clăîdiri ale scolii. La nivelul întregii școli se va încerca o refuncționalizare a spațiilor interioare pentru a se crea spațiile necesare activității educaționale, desfășurate în condiții de igienă și confort la nivelul standardelor și normelor corespunzătoare.ʺ, a anunțat administrația orășenească.

Valoarea totală a proiectului este de 9.390.124 lei.