Tânăr din Radomirești, înjunghiat într-un parc de rulote din Anglia. Se strâng bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit

18492

Plecat să muncească în Anglia pentru a oferi un trai mai bun familiei sale, Alexandru Marin Constantinescu se va întoarce acasă în sicriu. O mână criminală i-a curmat viața duminică, iar pentru repatrierea trupului neînsuflețit a fost inițiată o strângere de fonduri.

„Îl vreau pe tati acasă, strigă acest îngeraș. Viața lui Alexandru s-a oprit pe 7.04.2019 la Cantebury în Anglia, era tânar, plecat din țară pentru un trai mai bun să-și ajute familia, să își crească fetița. Din păcate, mâini criminale au întrerupt acest vis, acum Alexandru va ajunge acasă într-un sicriu. Familia îl așteaptă să-i aprindă o lumânare, o familie modestă din comuna Radomirești Județul Olt. Nu dispun de suma necesară repatrierii și cer ajutorul tuturor oamenilor cu suflet . Să-i ajutam să-l ducem pe Alexandru să odihnească în pământ străbun. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul lansat pe facebook, unde apropiații tânărului au lansat o campanie de strângere de fonduri. Până azi, donaseră 11 persoane, din suma necesară de 3500 de euro fiind strânși 240 de euro.

https://www.facebook.com/donate/313303979344834/2260195664241553/

Alexandru Marin Constatinescu, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit cu o leziune gravă în piept, pe 7 aprilie, la ora 19:00, în parcul de rulote Brotherhood Wood, din Dunkirk. Românul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat mort la fața locului.

Patru bărbați au fost arestați isub suspiciunea de crimă, doi dintre ei fiind eliberați, iar doi rămânând în custodia poliției. Ieri, Dumitru Palazu, în vârstă de 48, din Gate Hill, Dunkirk, a fost acuzat de crimă.