7 bărbați implicați în bătaia din Balș, în ARESTUL IPJ Olt

397

Bălșenii care au provocat luni seara un scandal în fața unui supermarket din oraș, bătându-se cu lopeți, bâte și săbii, au ajuns aseară în arestul IPJ Olt.

După un maraton de audieri, mai multe persoane implicate în altercația din Balș de luni după-amiază au fost reținute aseară, în jurul orei 23.00, pentru 24 de ore.

„Cu privire la altercația din data de 8 aprilie a.c., care a avut loc în parcarea unui supermarket, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți din orașul Balș, au fost reținuți pentru 24 ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbații sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Astăzi, ei vor fi audiați de procuror, urmând să fie prezentați la Judecătoria Balș cu propuneri de luare de măsuri preventive.

Despre bătaia din parcarea de la LIDL Balș, cu IMAGINI:

Interlopii din Balș, audiați ore în șir