Strângere de fonduri pentru un copil din Slatina. Îl putem ajuta să spună primele cuvinte!

429

I s-a oferit șansa de a putea spune primele cuvinte, la aproape 7 ani și jumătate! O clinică din Viena i-a acceptat cazul, însă intervenția costă 10.000 de euro, bani pentru strângerea cărora familia a apelat la ajutorul oamenilor de bine.

Un copil din Slatina are nevoie de ajutorul semenilor pentru a duce o viață normală. Șansa de a putea vorbi i-a fost oferită de o clinică din Viena, care îl va supune pe Florin la un auto-transplant cu celule stem, intervenția fiind programată luna viitoare.

Povestea lui Florin este relatată de către mama Maria Cătălina pe o platformă dedicată strângerii de fonduri, în speranța că oameni cu suflet bun îi pot oferi un ajutor cât de mic: ʺEl este Florinel Paraschiv și are 7 ani și 5 luni . El a apărut in viața noastră ca o minune și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru el. Fericirea noastră a fost umbrită mai târziu când la vârsta de 3 ani a fost diagnosticată cu tulburare de spectru autist (TSA). De atunci am început o luptă grea, cu terapeuți specializați, cu tratamente, îngrijire în permanență și tot ce a avut nevoie în această luptă. După mai multe cercetări, am aflat de o clinică din Viena,care îl poate ajuta printr-un auto-transplant de celule stem. Florinel a primit acceptul clinicii pentru această intervenție în data de 23.05.2019.ʺ

Costul intervenției este de 10.000 euro, iar în cele opt zile de la lansarea campaniei au donat 49 de persoane, fiind strânsă suma de 1.403 euro.

ʺAceastă intervenție este pentru noi o mare speranță că ne putem auzi copilul cum ne spune mama și tata, cuvinte la care visăm să le auzim de atâta timp. De aceea vă rog pe voi, cei care citiți această poveste , să ne ajutați să putem strânge acești bănuți . Vă mulțumim din suflet pentru tot ajutorul! Astăzi vă mulțumim noi, mai târziu o să vă mulțumească el !ʺ, este rugămintea mamei.

Cei care doresc să ofere ajutor, pot face donații în:

Cont Lei : RO67 RZBR 0000 0600 1701 0271
Titular : Mangiru Maria Catalina
Cont Euro: RO62 RZBR 0000 0600 1876 8389
Titular : Mangiru Maria Catalina
Cont Dolari : RO46 RZBR 0000 0600 1989 6981
Titular : Mangiru Marin