FOTO/ Sute de copii au primit cărți de la femeile social-democrate din Olt. Campania continuă

189

Femeile social-democrate oltene derulează Campania „Dăruiește o carte”, un demers care a adus deja zâmbete pe chipurile a sute de copii din nordul județului și care continuă și în alte zone.

Conștientizând importanța cititului pentru copii și încercând să-I aducă pe cei mici aproape de carte și lumea poveștilor, femeile social- democrate oltene implementează un proiect nobil, prin care să le dea posibilitatea și copiilor din mediul rural care nu-și pot permite să citească o carte decât la școală sau bibliotecă să aibă propriul izvor de emoție și fantezie.

Campania „Dăruiește o carte”, organizată de OFSD Olt, a adus zâmbete pe fețele a peste 300 de copii din nordul județului. Elevii din clasele primare din comunele Poboru, Bărasti satul Poganu al comunei Verguleasa și satul Bircii al orașului Scornicești au primit câte o carte cu povești care avea și un mesaj din partea persoanei care a cumpărat-o.

Iar acțiunea nu se va opri aici.
ʺLe mulțumim tuturor celor care s-au implicat în actiunea OFSD Olt și au dorit să ofere un dar atât de frumos și de util copiilor din mediul rural! Campania OFSD Olt va continua și în alte localități din județ pentru ca fiecare copil are nevoie de povești frumoase și trebuie să știe că numai citind poate înțelege și descoperi lumeaʺ, a transmis organizația de femei a PSD Olt.