Greceanu și-a numărat olimpicii: 24 de calificări la etapa națională și una la Openul Internațional de Robotică- Uruguay

262
Robert Vădăstreanu și Vlad Coneschi, calificați la 3, respectiv, 2 competiții, alături de prof. Doru Popescu Anastasiu

Una dintre unitățile de învățământ de top ale județului, Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina bifează până acum nu mai puțin de  24 de calificări la faza națională și o calificare internațională.

25 de elevi de la CN „Radu Greceanu” Slatina, unitate de învățământ de elită a județului, vor reprezenta Oltul la fazele naționale ale olimpiadelor școlare de profil, dar și la o competiție internațională. Calificări la olimpiadele naționale s-au obținut la: limba și literatura română, latină, germană, engleză, istorie, geografie, biologie, chimie, fizică, astronomie-astrofizică, matematică, informatică, religie și lingvistică. Un rezultat de excepție este cel al echipei de robotică, ce s-a calificat la Openul Internațional din Uruguay.

De remarcat performanța elevului Robert Vădăstreanu, clasa a X-a, calificat atât la olimpiadele de matematică și informatică, dar și la competiția de robotică. Și Vlad Coneschi, clasa a IX-a, s-a calificat anul acesta la informatică, dar și cu echipa de robotică la openul internațional.