Elena Ioțu își caută echipă pentru alegerile locale

201

„#VinoInEchipaMea” este îndemnul pe care l-a lansat Elena Ioțu pe o rețea de socializare, în căutarea celor mai buni viitori aleși locali și județeni care să vină în echipa ALDE Olt.

Că va fi sau nu desemnată candidata partidului la fotoliul de edil al capitalei de județ sau, pur și simplu, în vederea formării celei mai bune echipe pentru alegerile locale de anul viitor, președinta femeilor liberal-democrate din Olt a lansat pe pagina de socializare un apel în vederea cooptării celor care doresc să i se alăture.

„Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți alături de această echipă minunată a Femeilor Liberal-Democrate din județul nostru și nu numai. Multumesc celor care ne sustineți în activitatea noastră, ți anume, aceea de a încerca să îmbunătățim lucrurile în județul Olt, atât în orașe și municipii, cât și în comunele și satele județului nostru. În vederea asigurării transparenței, ca Președinte al Femeilor Liberal-Democrate din județul Olt (OFLDE) anunț deschisă înscrierea, atât a membrilor cât și a celor care vor să ni se alăture, în vederea propunerilor pentru consilieri locali și județeni la #alegerilelocale2020 „, este mesajul Elenei Ioțu.

Aceasta precizează că cei aleși vor fi selectați pe criterii de performanță.