Deputatul Alexandru Stănescu, întâlnire de lucru în Italia cu omologii

196

În perioada 1-3 aprilie, deputatul de Olt Alexandru Stănescu se află în Italia, alături de colegii din cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, al cărei președinte este.

Simplificarea politicii agricole comune (PAC), parte din strategia globală a UE pentru o mai bună legiferare, și bugetul acesteia în Noul Cadru Financiar Multianual sunt temele principale de discuție între reprezentanții României și Italiei, membrii ai comisiilor pentru agricultură din Camerele Deputaților celor două țări. Întâlnirea are loc la parlamentul italian, delegația țării noastre fiind condusă de către președintele Comisiei pentru agricultură, deputatul de Olt Alexandru Stănescu.

„Astăzi, în prima parte a zilei, am avut o întâlnire extrem de productivă cu delegația Comisiei pentru agricultură a Camerei Deputaților din #Italia, condusă de domnul Gallinella Filippo. În timpul întâlnirii pe care am avut-o în parlamentul italian, am primit vestea îmbucurătoare că #PE a votat eliminarea plafonării obligatorii, un real succes pentru #România! Doresc pe această cale să felicit toți colegii europarlamentari pentru această reușită!”, a notat deputatul oltean pe pagina sa de socializare.