Bătaie cu săbii într-un club din Caracal. Patru victime, un bodyguard fiind tăiat cu sabia la burtă

1540

Altercație sângeroasă în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Caracal, mai mulți indivizi atacând bodyguarzii pe motiv că au fost evacuați. Patru persoane au fost rănite, iar două autoturisme de lux avariate.

Un club de noapte din Caracal a fost duminică dimineața, pe la ora 4.00, scena unei bătăi sângeroase. Membrii unui clan craiovean au atacat agenții de pază, patru persoane fiind rănite, iar două mașini de lux avariate. Trei persoane din Craiova au ajuns la spital cu traumatisme ușoare, iar un tânăr, de 20 de ani, cu plagă înjunghiată la nivelul abdomenului, a refuzat internarea.

„Duminică, în jurul orei 4.00, într-un club de noapte din Caracal a avut loc o altercație între mai mulți tineri din municipiul Craiova și agenții de pază. Tinerii ar fi atacat agenții de pază cu obiecte confectionate pentru taiere și lovire, pe motiv că aceștia i-u evacuat din club. În urma incidentulului au fost avariate și două mașini parcate în zona clubului. Trei persoane au fost rănite în urma altercației”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, lovirea sau alte violențe și distrugere.