Accident cu 3 victime, la ieșirea din Slatina

826

Două autotirisme în care se aflau patru persoane au fost implicate într-un accident rutier la ieșirea din Slatina spre Brebeni.

Un accident rutier s-a produs azi în sensul giratoriu de la ieșire din Slatina spre Brebeni. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, ,,Trei persoane – două pasagere și șoferul unuia dintre autoturisme- au fost asistate medical și transportate la UPU Slatina. Conștiente, cu diverse traumatisme prin accident rutier,,.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a asigura fluidizarea traficului. Potrivit oamenilor legii, accidentul s-ar fi produs pe fondul neasigurării corespunzătoare a unuia dintre șoferi la schimbarea direcției de mers.

„Un conducător auto, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Slatina, la efectuarea virajului la stânga, nu a acordat prioritate unui alt autovehicul condus de un tânăr, de 21 de ani, care se deplasa din direcția Brebeni către Slatina”, menționează Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00mg/ litru alcool pur în aerul expirat.