Prima sesizare la Biroul Cetățeanului: slătinenii vor apă, canalizare și asfalt pe străzile Fundătura Oltului și Zăvoiului

86

USR Olt a preluat prima sesizare din județul nostru la Biroul Cetățeanului, proiect lansat la începutul lunii octombrie. Partidul a înaintat Primăriei Slatina o petiție prin care solicită demararea unor lucrări menite să aducă două străzi din capitala județului în secolul XXI.

„USR OLT consideră că introducerea utilităților curente și a  infrastructurii rutiere reprezintă o investiție minimă pe care  autoritățile locale ar trebui să o asigure tuturor locuitorilor pentru condiții de viață normale. Dacă Primăria își permite să plătească câteva sute de euro pe un coș de gunoi cu siguranță lipsa fondurilor nu poate fi invocată pentru întârzierea demarării acestor lucrări menite să aducă cele două străzi în secolul XXI.”, a transmis USR Olt, după ce a preluat la Biroul Cetățeanului prima sesizare din județul nostru. Cetățenii din Slatina, zona cartierului Tudor Vladimirescu , au solicitat ajutorul cu privire la introducerea canalizării, a apei și asfaltarea străzilor Fundătura Oltului și Zăvoiului.

Doleanța slătinenilor a făcut obiectul unei petiții pe care președintele USR Olt, Anton Silviu, a înaintat-o către Primăria Slatina, solicitând alocarea fondurilor necesare pentru aceste investiții.