AJOFM Olt califică GRATUIT șomerii. 5 programe de formare în aprilie

258

84 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt în luna aprilie.

Luna viitoare, la nivel județean vor începe 5 programe de formare profesională organizate de AJOFM Olt, destinate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. 84 persoane vor participa la cursurile gratuite.

„Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: coafor -14 persoane, manichiurist-pedichiurist – 14 persoane, îngrijitoare copii – 14 persoane, comunicare limba engleză – 28 persoane, barman – 14 persoane. Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.”, anunță AJOFM Olt.

Cursurile se finalizează cu o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale, o treime dintre cursanții de anul trecut reușind să-și găsească un loc de muncă în noua meserie în care s-au calificat.