Titulescu face strigarea pentru probele de aptitudini la profilele Pedagogic, Artistic și Școala de Muzică

1169

Singura unitate de învățământ cu profile pedagogic și artistic, Liceul Teoretic Nicolae Titulescu Slatina și-a anunțat calendarul organizării probelor de aptitudini pentru liceenii care doresc să urmeze specializările Învățător- Educatori și Arte plastice, decorative și design, dar și pentru elevii claselor a I-a și a V-a care doresc să învețe la Școala de Muzică a liceului.

Pentru anul cșolar 2019- 2020, Liceul teoretic Nicolae Titulescu Slatina va școlariza două clase liceale la profilul Pedagogic- Învățător- Educatoare, o clasă lcieală la Arte plastice, decorative și design, iar la Școala de Muzică două clase a I-a și două a V-a. Pentru a urma aceste specializări, elevii trebuie să treacă de probele de aptitudini, ce vor fi susținute în luna mai.

Liceul slătinean a anunțat calendarul acestor probe, cei interesați trebuind să se înscrie în perioada 13- 14 mai, probele urmând a fi susținute în perioada 15- 17 mai. În funcție de profil, candidații trebuie să treacă de: interviu, proba de aptitudini muzicale, proba de aptitudini fizice, proba de aptitudini artistice, proba de percepție vizuală și proba de creativitate.