Adolescent din Caracal, prins în Parcul Romanescu, Craiova, cu etnobotanice

351

Un tânăr de 17 ani din Caracal, alături de alți trei tineri, toți de 16 ani, din comuna Leu și Craiova, au fost prinși de poliția Locală Craiova în timp ce confecționau țigarete din etnobotanice în Parcul Romanescu.

Camerele video orățenești monitorizate de Poliția Locală Craiova au dat ieri de gol patru adolescenți care confecționau artizanal ţigări pe una din băncile aflate în Parcul ”Nicolae Romanescu”. Unul dintre ei este din Caracal.

„Au fost depistați 4 tineri (doi băieți și două fete) – T.C.A., 17 ani, din Caracal, M.M.D, 16 ani, din comuna Leu, V.A.E.A și S.A., ambele în vârstă de 16 ani, din Craiova, ce aveau asupra lor un plic cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plic plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau un mugure vegetal și un dispozitiv de mărunțit tip ”grinder”. Ulterior, la controlul sumar corporal, s-a constatat că una dintre persoane avea aspra sa și un cuțit.”, arată Poliția Locală Craiova.

Adolescenții au fost conduți la sediul Poliției Locale, unde li s-au întocmit actele premergătoare unui dosar penal, fiind ulterior predate împreună cu arma albă găsită asupra lor către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Materialele vegetale și dispozitivul au fost înaintate la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza cercetările.