Octavian Strunilă, actor, scenarist și regizor, pe scena slătineană, de Ziua Mondială a Teatrului

94

Primăria Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina pregătesc de Ziua Mondială a Teatrului surprize culturale pentru slătineni. Printre evenimente, și o piesă de teatru regizată de actorul Octavian Strunilă, din distribuție făcând parte Paul Ipate, Cătălina Grama (Jojo) și Alexandru Conovaru.

Începând de azi, ora 16.00, iubitorii de teatru pot achiziționa de la Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina bilete la una dintre piesele ce vor fi puse în scenă în capitala Oltului cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului. Prețul unui bilet este de 12,50 lei pentru spectacolul de teatru „Cum se face 2“.

Miercuri, 27 martie 2019, la centrul cultural slătinean vor avea loc mai multe evenimente, spectacolul de comedie „Cum se face 2“ fiind programat la ora 18.30- teatru în teatru și mult umor de calitate cu Octavian Strunilă (Inimă de țigan, Regina, Iubire și Onoare, Tanti Florica), Paul Ipate (California Dreamin; Moromeții 2), Cătălina Grama (Jojo) și Alexandru Conovaru (4 luni 3 săptămâni și 2 zile; Amintiri din epoca de aur). Regie și scenariu: Octavian Strunilă.