Bistrițean, prins în Olt cu cherestea la vânzare, fără aviz

83

Cu o amendă mare și marfa confiscată s-a ales un bistrițean prins de polițiștii olteni cu cherestea în plus la vânzare față de ce prevedeau documentele de însoțire a mărfii.

Polițiștii Serviciului de  Ordine Publică, cu sprijinul celor rutieri au depistat ieri în trafic, pe Drumul National 64, pe raza comunei Pleșoiu, un conducător auto care transporta material lemnos.

„In urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnos era transportat de către o societate comercială, cu sediu în localitatea Maieru, judetul Bistrița Năsăud, care a expediat 9,39 mc cherestea, în plus față de cantitatea înscrisă în avizele de însoțire prezentate. Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii numărul 177/2010 modificată.”, menționează IPJ Olt.

Mai mult, societatea în cauză a rămas și fără marfă, a cărei valoare se ridică la suma de aproximativ 6.500 lei. Cei 9,39mc de lemn au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Slatina.