FOTO/ VIDEO Acident cu victime multiple la Valea Mare

2487

Un accident rutier cu victime multiple a avut loc în această dimineață în Olt. Un microbus cu patru persoane s-a răsturnat după ce a fost lovit din lateral de un autoturism al cărui șofer a intrat într-o intersecție fără să se asigure. Două dintre victime au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs la Valea Mare, la intersecția a două drumuri județene. Din primele cercetări a rezultat că șoferul unui autoturism a intrat în intersecție fără să se asigure și a lovit în plin, din lateral, un microbuz.

,, Din primele verificări, aceștia au stabilit faptul că un conducător auto, in vârstă de 48 de ani, din comuna Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism pe  Drumul Județean 657, pe raza localității Valea Mare, la intersecția cu Drumul Județean 653, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz, intrând în coliziune cu acesta. In urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil.,, se arată într-uun comunicat al IPJ Olt.

În cele două mașini implicate în accident, pe lângă șoferi se mai aflau alte trei persoane, toate în microbuz. Două dintre acestea au ajuns la spital.

 ,,Echipajele medicale au asistat la fața locului patru victime, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina. Cei doi bărbați, unul în vârstă de 63 de ani și cel de-al doilea în vârstă de 48 de ani, erau conștienți și prezentau traumatisme minore.,, susțin reprezentanții ISU Olt.

 

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre șoferi nu co

nsumase băuturi alcoolice.  În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.