INEDIT: VIDEO și FOTO de la răzbunarea în stil mafiot de pe terasa din Tia Mare

2249

14 bărbați din Corabia i-au aplicat unui tânăr din Tia Mare o bătaie „soră cu moartea”, în urma unui conflict pe care victima îl avea cu unul dintre bătăuși. Bătaia cu bâte, box-uri și alte obiecte a avut loc pe terasa unui bar din comuna olteană, în plină zi.

 

Realitatea Oltului a intrat în posesia imaginilor de la răzbunarea în tip mafiot a 14 indivizi din Corabia care au atacat un tânăr din Tia Mare, în plină zi, pe terasa unui bar din comuna Tia Mare.

Cinci tineri – Viorel Zamfir (37 de ani), Marcu Daiciu (28 ani), Marcu Zamfir (35 ani), Cosmin Florea Durac (28 ani) și Stelică Parnica (32 ani), au fost acum două zile arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar alţi nouă sunt cercetaţi sub control judiciar pe 60 de zile. Ei au bătut pe 23 februarie, cu bestialitate, un tânăr cu care unul dintre ei avea o neînțelegere. Cei 14 l-au atacat în jurul orei 13.00, pe M.D. pe terasa magazinului S.C. A.D.G. S.R.L. cu bâte, pumni, picioare și boxuri metalice.

 

„În ziua de 26.02.2019, în jurul orelor 1300, în jurul orelor 13.00, în scop de răzbunare, inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., Z.V., Z.M., D.M., D.C.-F. şi P.S., s-au deplasat pe raza comunei Tia Mare, județul Olt, au găsit persoana vătămată M.D. pe terasa magazinului S.C. A.D.G. S.R.L. şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare și boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45-50 zile îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populației atât pe raza comunei Tia-Mare, județul Olt. Cu privire la inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a dispus cercetarea acestora sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 13.03.2019”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Corabia.

Bătăușii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violente și tulburarea ordinii si liniștii publice.