Campania #șîeu, și în Olt. Angajații Jysk Balș vor întrerupe lucrul

200

15 minute, pe 15 martie, ora 15.00, numeroși români vor întrerupe lucrul pentru a spune, împreună, că „România vrea autostrăzi”. Primii olteni care și-au anunțat participarea sunt angajații unui magazin din Balș, aparținând unuia dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa.

”JYSK România se alătură campaniei care sprijină construcția de autostrăzi. Astfel, pe 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, cei peste 800 de angajați își vor întrerupe activitatea. Acțiunea vizează cele 73 de magazine din țară, departamentul de Customer Service și sediul central din București”, a anunțat retailerul, ce deține un magazin și în Balș.

Astfel, angajații bălșeni sunt primii olteni pentru care s-a anunțat participarea la campanie, alături de salariați din multinaționale și companii românești, ONG-uri, primării, transportatori și taximetriști.

Campania ”România vrea autostrăzi” a fost demarată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a anunțat că suspendă activitatea celor 40 de restaurante și a provocat românii să se alăture evenimentului ”România vrea autostrăzi. 15 martie, ora 15:00, 15 minute”

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni, ce va fi inaugurată pe 15 martie, la ora 15:00.