Slatina, codașă la Bucurie în mișcare. Competiția durează până vineri

98
foto: facebook

Cu doar 690 de puncte și foarte departe de liderul grupei 3, Slatina este penultimul oraș din clasament în competiția “Alege Mișcarea Azi”. Pentru a repeta reușita de anul trecut, fiind gazda Festivalului „Bucurie în Mișcare”, slătinenii pot posta imagini în care să fie suprinși făcând mișcare, până vineri.

Demarată pe 5 martie, competiția “Alege Mișcarea Azi” nu a adus până acum pentru Slatina prea multe voturi. Anul trecut, Slatina a câștigat competiția fiind unul din cele 12 orașe din țară care a găzduit Festivalul „Bucurie în Mișcare”, iar anul acesta are din nou șansa de a fi câștigătoare, fiind inclusă printre orașele concurente. Orice foto în mișcare postată pe o rețea de socializare, cu tag @BucurieInMiscare se contabilizează!

Anul acesta, în competiție au intrat 32 de orașe din țară, reședința Oltului fiind în grupa 3. La aproape o săptămână de la startul competiției, Slatina se poziționează pe penultima poziție în clasament, la mare distanță de puncte de liderul grupei:

Grupa 3

  • Roman       4330
  • Deva          1900
  • Bistrița       1180
  • Reșița          990
  • Alba Iulia     870
  • Târgoviște   780
  • Slatina        690
  • Vaslui         590

Participarea în competiție:

Fă o poză sau un scurt clip! Postează pe profilul tău de Facebook sau Instagram, menționând orașul pe care-l susți. Specificarea numelui orașului e suficientă, însă dacă dorești poți pune și un # înainte.

– Dacă postezi pe Instagram, e important să dai tag @BucurieInMiscareRomania pe poză.

– Dacă postezi pe Facebook, dă tag @BucurieInMiscare (facebook îți sugerează pagina  după ce tastezi câteva litere). Menționarea paginii ajută la contorizarea înscrierilor.

Ai grijă ca postările tale să fie publice!

Limitează-te la maxim 5 postări zilnic pe fiecare platformă!

Toate postările din competiție se contabilizează pe www.bucurieinmiscare.ro, iar pe 16 martie se vor anunța cele 12 orașe câștigătoare.

Anul acesta, cu ajutorul Ministerului Educației Naționale și Kaufland Romania, va fi promovată misiunea programului Bucurie în Mișcare în cât mai multe din cele peste 3.000 de școli din mediul rural, urmând a fi aduși la evenimente în jur de 1.000 de copii care să se bucure de festival.