Prinși și arestați după ce au bătut o bătrână în propria-i casă la Vișina Nouă, cu intenția de a-i fura salba din aur

319

În ultima noapte a lunii februarie, doi tineri olteni au intrat în peste o bătrână de 79 de ani în casă, lovind-o cu o bâtă în cap și căutând să-i fure o salbă de aur pe care știau că ar deține-o. Cei doi, din Urzica și Vișina Nouă, au fost prinși și arestați preventiv.

Marius Ionuţ Achim şi Ionuţ Daniel Pătru, de 21 de ani, au ajuns în arest pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată, după ce au atacat o bătrână în propria-i locuință, în comuna Vișina Nouă, lovind-o și încercând s-o jefuiască. Ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Corabia, la propunerea procurorului de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor.

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 28.02.2019 spre 01.03.2019, după ce au consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 03:00, în urma unei înţelegeri prealabile, cei doi inculpaţi au pătruns fără drept în domiciliul p.v. N.F. în vârstă de 79 de ani, inc. P.I.D. i-a aplicat acesteia o lovitură cu o bâtă ce o avea asupra sa, în zona frunţii, iar inc. A.M.I. a imobilizat-o pe aceasta, timp în care inc. P.I.D. a căutat în imobil, bunuri, bani şi o salbă din aur, dar din cauza faptului că nu au găsit astfel de bunuri, au părăsit domiciliul persoanei vătămate.”, a transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Bătrâna a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.