IPJ Olt continuă concursurile pentru șefii de post

140

Poliția olteană a scos la concurs funcțiile de șef post la Posturile de Poliție Baldovinești, Gârcov, Ianca și Visina Nouă. Examenul este organizat prin recrutare din sursă internă (din rândul agenţilor de poliție), din cadrul I.G.P.R..

IPJ Olt continuă concursurile lansate vara trecută pentru ocuparea posturilor de șefi de post. De data aceasta, sunt vizate următoarele posturi de poliție comunale: Secția de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești: Postul de Poliție Baldovinești; Secția de Poliție Rurală nr. 3 Corabia: Postul de Poliție Gârcov și Postul de Poliție Ianca; Secția de Poliție Rurală nr. 10 Vișina: Postul de Poliție Vișina Nouă.

Candidații trebuie să fie, printre altele, absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie sau studii liceale, cu diplomă de bacalaureat, să aibă grad profesional minim de agent de poliţie și să aibă vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei: minim 2 ani.

Examenul se va desfăşura la sediul I.P.J. Olt pe 16 aprilie şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv INTERVIU structurat pe subiecte profesionale, ce va fi înregistrat audio-video. Va fi declarat „admis” candidatul care va fi notat cu cel puţin 7.00. Înscrierile se fac în perioada 11 – 18 martie.