INCREDIBIL Un oltean și-a cadorisit nevasta, de ziua ei, cu un cuțit în zona inimii

536

Crimă îngrozitoare de Ziua Femeii la Șerbănești. Un bătrân și-a cadorisit nevasta cu un cuțit în zona inimii. Bărbatul petrecuse bine în cinstea ei și, pentru că aceasta nu mai dorea să-i dea de băut, a fost taxată cu o lovitură de cuțit în zona inimii.

O femeie din Șerbănești a sunat disperată la 112, cu puțin timp în urmă, reclamând faptul că tatăl său i-a aplicat celei căreia îi dăduse viață o lovitură de cuțit. Când a ajuns la fața locului, echipajul de la Ambulanță nu a mai avut ce face decât să constate decesul. Potrivit unor surse, crima s-a petrecut pe fondul consumului de alcool.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a petrecut de Ziua Femeii la cârciuma din sat. Când a revenit acasă, bine afumat, el a dorit să continue petrecerea. Cum fără băutură nu mai era o petrecere pe placul său, bărbatul i-a cerut nevestei să-i mai aducă o sticlă de vin. Refuzul femeii l-a deranat așa de tare că a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat o lovitură direct în inimă.

Cei doi bătrâni locuiau cu ful și nora. Potrivit celor declarate de vecini, certurile în tre cei doi erau frecvente și se datorau consumului de alcool de către bărbat.