În lipsa bugetului, Primăria Slatina NU organizează concertul de 8 Martie al trupei Krypton

162

Întârzierea adoptării bugetului la nivel național face prima „victimă” la Slatina: cultura. Spectacolul special organizat cu ocazia zilei de 8 Martie, inclus în cadrul proiectului muZical „KRYPTON -Unplugged“, a fost amânat.

Cu bilete puse în vânzare și promisiunea unei serate speciale dedicate femeilor, Primăria Slatina s-a văzut în imposibilitatea de a organiza spectacolul anunțat de 8 Martie la Centrul Cultural Eugen Ionescu, în parteneriat cu Asociația Culturală Center Inter Art. „Spectacolul de muzică și poezie „O parte din noi“ dedicat femeii și derulat în cadrul proiectului musical „KRYPTON -Unplugged“ la care a fost cooptat și poetul Andrei Novac, spectacol programat pentru vineri 8 martie 2019 ora 18,30 la Centrul Cultural Eugen Ionescu se amână datorită faptului că până la această dată bugetul municipiului Slatina nu a fost adoptat, acesta depinzând strict de bugetul național. Data la care va fi reprogramat spectacolul va fi comunicată publicului în timp util. Persoanele care au cumpărat deja bilete își pot recupera banii de la casieria Centrului sau le pot păstra pentru spectacolul reprogramat.”, a anunțat administrația municipală.

Până la decizia de sistare a vânzării biletelor, nu se achiziționaseră decât 6 bilete.

Acesta este primul spectacol care nu se mai organizează din cauza neadoptării bugetului. Și singurul, speră administratorul centrului. „Nu vom renunța la acest spectacol, fiind unul de excepție. Acesta va fi reprogramat. Este singurul spectacol pentru care am fost nevoiți să luăm această decizie. Următoarea acțiune culturală va fi organizată pe 27 și 28 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului”, ne-a declarat George Smarandache, directorul Center Inter Art.

De Ziua Mondială a Teatrului, la Slatina vor fi organizate mai multe acțiuni culturale la Centrul Cultural Eugen Ionescu: lansare de carte George Smarandache, prima piesă de teatru a autorului apărută sub egida Academiei româno- australiene, teatru cu invitat Octavian Strunilă, teatru local, expoziția Etnografica.