10.000mp de teren predispus eroziunilor la Potcoava, transformat în pădure. Voluntarii, mobilizați de o clinică dentară

136

Cu lopată, cazma sau sapă, orice voluntar care dorește să se implce în acțiuni de împădurire se poate alătura echipei unei clinici dentare din Slatina. Ținta campaniei „Plantăm Viață” este plantarea a 5000 de puieți, în Potcoava.

Sub sloganul “Fapte bune în fiecare zi“, Clinica Biodentis a demarat campania „Plantăm Viață”, mobilizând pe lângă elevii Liceului “Ștefan Diaconescu” din Potcoava și administrația locală mai mulți voluntari care doresc să participe la plantarea a 5000 de puieți. „Vă e dor de împădurit? Vă așteptăm pe 23 martie, ca voluntar, pentru acțiunea de împădurire din Potcoava. Vrem astfel să aducem un plus unei zone degradate de eroziune. La eveniment pot participa adulți, copii, ca voluntari, pe care îi rugăm să își aduca singuri obiectele necesare pentru plantat (lopată, cazma sau sapă).”, este invitația lansată de Biodentis, iar cei care doresc să ia parte la acțiune se pot înscrie pe pagina web a clinicii.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Liceului “Ștefan Diaconescu” și Primăriei Potcoava, administrația locală putând la dispoziție terenul fără vegetație și predispus la eroziune, utilaje și unelte. Terenul este o parcelă de 10.000 mp, pe care vor fi plantați 5000 de puieți de salcam și paltin.