Paul Stănescu, la ziua fostului premier Mihai Tudose, alături de Victor Ponta

453

Fostul premier Mihai Tudose a împlinit astăzi 52 de ani. Cu această ocazie, acesta a dat o mică petrecere la care au luat parte câțiva colegi de la Pro România, dar și unii lideri PSD. Printre aceștia s-a aflat și fostul vicepremier Paul Stănescu.

Fostul premier Mihai Tudose și Paul Stănescu sunt doi prieteni adevărați. Deși drumurile lor politice s-au despărțit de ceva timp, cei doi au continuat să facă declarații de apreciere unul față de celălalt. Tudose spunea recent, în emisiunea fostului său consilier, Felix Rache-Ro9,că, deși  i-a fost impus în guvern de Liviu Dragnea, nu a avut ce să-i reproșeze lui Paul Stănescu. ,,Paul Stănescu a fost propus de Dragnea în guvern. A fost o numire bună, Paul Stănescu a fost un ministru bun, serios, căruia nu a trebuit să-i fac observații,, a declarat Tudose.

Ultima dovadă a relației dintrecei doi demnitari o reprezintă o fotogrfie postată pe o rețea de socializare de fostul consilier al lui Mihai Tudose.

Felix Rache, fostul consilier al lui Tudose, publică pe pagina sa de Facebook o fotografie dintr-un restaurant, unde lideri ai Pro România şi ai PSD stau la aceeaşi masă. În imagine pot fi văzuţi Mihai Tudose, Victor Ponta, Ion Mocioalcă, Daniel Constantin, Titus Dobre, Marian Neacşu, Nicolae Bănicioiu, dar şi membrii PSD Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, şi Paul Stănescu, fost vicepremier.

„Între prieteni! La mulți ani, Mihai Tudose!”, scrie Felix Rache.

Fotografia a fost făcută la petrecerea dată de fostul premier Mihai Tudose cu ocazia împlinirii a 52 de ani