FOTO/VIDEO Tragedie la Osica de Sus. Un biciclist a fost sulberat de un tir

3718

Pompierii SMURD Osica de Sus și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit cu puțin timp în urmă la un accident rutier, produs pe Drumul Național 64, la ieșire din comuna Osica de Sus spre comuna Brâncoveni. În accident au fost implicați un autocamion și un biciclist. În urma evenimentului rutier, biciclistul a suferit răni incompatibile cu viața. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

La sosirea echipajelor medicale, biciclistul in vârstă de 59 de ani, din comuna Brâncoveni, a fost găsit pe carosabil, în stop cardio respirator, politraumatizat. Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, dar fără răspuns favorabil, decesul fiind constatat de echipajul SAJ. Șoferul autocamionului, fără urme de traumă, a refuzat transportul la spital.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilind faptul că, un bărbat, 39 de ani, din municipiul Alba Iulia, judetul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, a accidentat mortal un bărbat, de 59 de ani, din comuna Brîncoveni, care se deplasa pe bicicleta în aceeași directie de mers și care s-ar fi dezechilibrat si ar fi virat brusc la stânga, fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul savârșirii infracțiunii de _ucidere din culpa_ .