FOTO Drumurile naţionale ale Oltului, primenite. Campania de estetică rutieră, până la Paşte

170

De la începutul acestei luni, Secţia Drumuri Naţionale Slatina a demarat o campanie de estetică rutieră ce prevede, pe lângă lucrările de igienizare şi toaletare arboricolă, şi amplasarea de seturi pentru utilarea spaţiilor de odihnă şi parcare.

16 seturi (1 set= o masă, două bănci şi două coşuri de gunoi) care să asigure condiţii de repaus pentru şoferi au fost amplasate de Secţia Drumuri Naţionale Slatina pe tronsoanele naţionale, în special pe DN65 şi DN54.  Acestea au fost achiziţionate de compania naţională.

Odată cu utilarea spaţiilor de odihnă şi parcare, SDN Slatina a demarat şi o campanie de primăvară privind efectuarea de lucrări de estetică rutieră. „Vom efectua aceste lucrări, cu angajaţi proprii, până la Paşte. Acestea presupun strângerea gunoaielor menajere şi cadavrelor de animale de pe marginea drumurilor, curăţarea şi spălarea semnalizării rutiere, strângerea panourilor parazăpezi, recoronări plantaţie rutieră, curăţire lăstăriş”, explică şeful SDN Slatina, Adrian Motorga.

Campania de estetică rutieră va fi urmată în apropierea Paştelui tot de una privind înfrumuseţarea drumurilor, ce vizează văruirea pomilor.