Clip de informare, promovat de ISU Olt privind măsurile în cazul scurgerilor de gaze

46

Printr-un clip de informare realizat de IGSU și E.ON România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt îi pregătește pe locuitorii județului să cunoască ce trebuie să facă în situația în care simt miros de gaz în locuință.

Cu toții ar trebui să avem cunoștințe încă din copilărie despre ce trebuie să facem dacă simțim miros de gaz, cele mai multe accidente întâmplându-se din cauza panicii. Pentru a ne reaminti celor care știm, dar și pentru a-i informa pe cei care habar nu au ce trebuie să facă, ISU Olt promovează un clip de informare în mediul unde informația ajunge mult mai ușor la cetățeni- pe rețeaua de socializare acesată de mulți utilizatori.

„Simți miros de gaz metan? E vital să știi ce ai de făcut într-o astfel de situație ca să supraviețuiești! Așa că, era normal să promovăm comportamentul responsabil în cazul scurgerilor de gaz metan pentru ca tu să fii #SigurAcasa împreună cu cei dragi!  Urmărește clipul video, care face parte din noua campanie de informare și de prevenție din cadrul parteneriatului „Împreună pentru Siguranță” dintre E.ON România și IGSU, și, apoi, arată-l măcar unei persoane vârstnice la care ajunge mai greu informația!”, este mesajul ISU Olt pentru locuitorii județului.

Simți miros de gaz metan? E vital să știi ce ai de făcut într-o astfel de situație ca să supraviețuiești! Așa că, era normal să promovăm comportamentul responsabil în cazul scurgerilor de gaz metan pentru ca tu să fii #SigurAcasa împreună cu cei dragi! Urmărește clipul video, care face parte din noua campanie de informare și de prevenție din cadrul parteneriatului "Împreună pentru Siguranță" dintre E.ON România și IGSU, și, apoi, arată-l măcar unei persoane vârstnice la care ajunge mai greu informația! #romaniasigura #invatamresponsabilitateaimpreuna

Publiée par ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro sur Mardi 5 mars 2019