VIDEO/FOTO/Caravana Primăverii a ajuns la redacția Realitatea Oltului

113

Caravana Primăverii a ajuns astăzi și în redacția noastră. Talentații copii de la Palatul Copiilor Adrian Băran Slatina au vestit primăvara așa cum numai ei o pot face: cu mărțișoare muzicale și coregrafice.

Însoțiți de profesorii îndrumători ai cercurilor la care învață, mai mulți elevi ai Palatului Copiilor Slatina au ajuns astăzi să vestească primăvara și în redacția noastră. Gazdă bună, care le-a oferit un spațiu mai mare de desfășurare a spectacolului, holul clădirii unde avem sediul-  Casa de Cultură a Sindicatelor Slatina, a răsunat de voci frumoase.

 

,,Caravana Primăverii” este un proiect inițiat cu mai mulți ani în urmă, în cadrul căruia cei mai talentați elevi aduc primăvara în rândul doamnelor și domnișoarelor din municipiu prin miile de mărțișoare confecționate de ei, dar și prin programele artistice pe care le prezintă în puncte-cheie din oraș și la instituțiile publice.

Talentații vestitori sunt elevi la mai multe cercuri: „Floricultură”, „Creație confecții”, „Atelierul Fanteziei”, „Pictură”, „Pictură pe sticlă”, „Navomodele”, Orgă”, „Canto”, „Muzică ușoară”, „Dans modern”, „Gimnastică ritmică”.

Le mulțumim copiilor, profesorilor și directorului Palatului Copiilor pentru vizită și le urăm și noi O primăvară frumoasă!