CRIMĂ la Coteana: s-au bătut pe băutură și i-a spart capul concubinei cu un ciomag

678

Astăzi, procurorii Parchetului Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a unui bărbat de 36 de ani, din Coteana, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este acuzat că și-ar fi omorât concubina, o femeie cu o vârstă aproape de două ori mai mare.

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 36 de ani, din comuna Coteana, și-a omorât duminică noaptea concubina, o femeie de 60 de ani, lovind-o în mod repetat cu un ciomag în cap. Cei doi, cunoscuți în comună ca și consumatori de alcool, s-au certat în acea noapte, beți fiind, tot pe alcool.

Bărbatul, văcar, a fost reținut ieri pentru 24 de ore, urmând ca astăzi judecătorul de drepturi și libertăți să decidă arestarea preventivă.

 „În fapt, s-a reţinut că inculpatul B.I., în noaptea de 3 spre 4 martie, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I.S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de Serviciul de Medicină Legală Olt la data de 4 martie rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 3 martie şi a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Anchetatorii au concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată, între leziunile traumatice şi deces.