Anglia caută farmacişti, infirmieri şi îngrijitori persoane

97

Angajatorii din Marea Britanie caută în această perioadă, prin intermediul reţelei Eures, infirmieri, farmacişti şi îngrijitori de persoane la domiciliu. În total, oferta cuprinde 75 de job-uri.

Oferind un salariu anual între 18.500- 34.000 lire, posibilitatea de a asigura cazarea pe 2 ani, discounturi în funcţie de performanţe, 25 zile concediu plătit pe an şi contracte pe perioadă nedeterminată, o companie engleză caută 15 farmacişti care să lucreze în clinici, spitale, centre comerciale, aeroporturi,etc. Oferta vine prin intermediul reţelei Eures, oltenii interesaţi putând obţine informaţii şi ajutor pentru a aplica de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Candidaţii selectaţi vor fi contactaţi telefonic apoi interviul va avea loc prin Skype. Oferta este valabilă până la finele lunii mai.

O altă companie engleză caută, până la finele acestei luni, 10 infirmieri, oferind 8,20 lire brute pe oră, iar turele de noapte şi sărbătorile legale plătite mai mult cu 0.50£/oră. Se cere cunoaşterea limbii engleze cel puţin la nivel conversaţional, oferindu-se şi un curs de pregătire şi cazare pe durata acestuia (mic dejun inclus + 5£ voucher pe zi), concediu de odihnă plătit – 28 zile/an, înscriere la plan de pensii şi înregistrare la un plan de sănătate privat şi altele. Contractul este permanent.

Ultima ofertă în domeniu venită din Anglia este pentru 50 de îngrijitori persoane la domiciliu, oferta salarială fiind de 10 lire brut pe oră, compania obligându-se să asigure training şi bonusuri de loialitate. Contractul de muncă este tot permanent, oferta fiind valabilă până pe data de 31 martie.