Permisul auto, obținut mai rapid la Olt. Mai mulți olteni pot susține „orașul” într-o zi

965

La Olt, timpul de așteptare de la proba teoretică la cea practică pentru un candidat la obținerea permisului auto este scurtat prin suplimentarea numărului de examinatori, cu ajutorul IPJ Olt. De luni, încă 12 olteni se vor adăuga listei zilnice de examen.

Încă de anul trecut, Prefectura Olt, în subordinea căreia funcționează  Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, a luat decizia ca numărul examinatorilor să fie suplimentat cu ajutoare de la IPJ Olt, pentru a scurta timpul de așteptare a candidaților care au trecut de proba teoretică și sunt programați la cea practică. Reprezentanta Guvernului în teritoriu a decis ca această măsură să continue.

„Pentru a veni în continuare în sprijinul cetățenilor care apelează la serviciile publice oferite de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, prefectul județului a solicitat continuarea delegării unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Astfel, începând cu data de 4 martie 2019 se va suplimenta zilnic, cu 12, numărul de locuri pentru susținerea probei practice a examenului în vederea obținerii permisului de conducere aferent „Categoriei B“.”, a transmis prefectul de Olt, Silviu Neacșu.