Slătinenii sar în ajutorul polițistului cu capul tăiat de sabia unui interlop

2177

În urmă cu doi ani, Ciprian Sfichi fost luptător SAS în cadrul IPJ Suceava a fost atacat cu o sabie de un interlop, s-a pensionat medical, iar recuperarea sa este una costisitoare. Pentru a strânge cei 100.000 euro necesari intervențiilor chirurgicale în Turcia și Germania, fostul polițist va primi ajutor și din Olt. Polițiștii SAS Olt și sportivii d ela Slatina Running au răspuns apelului lansat în mediul on-line.

Tată a două fetițe, Ciprian Sfichi încă se recuperează după ce a fost atacat în timpul unei misiuni de către un interlop care l-a lovit cu sabia în cap. El are nevoie de ajutorul semenilor pentru a strânge o sumă colosală de bani, în vederea efectuării  unor terapii de recuperare costisitoare, care se fac în Germania și Turcia: 100.000 de euro. Campania lansată on-line a impresionat și colegii din Olt, care s-au arătat dornici să ajute cu ce pot.

Astfel, Polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale din Olt s-au mobilizat să-i ofere ajutor bănesc, chemând alături de ei și cetățenii care conștientizează că, de fiecare dată când pornesc în misiune, acești polițiști se expun pericolelor pentru a le asigura semenilor un trai civilizat, să se poată bucura de libertățile lor.

În ajutor au sărit și sportivii de la Slatina Running, organizând pe 17 martie o alergare caritabilă.