Slatina, din nou în competiția “Alege Mișcarea Azi”. Din 5 martie puteți posta foto și clipuri în mișcare pe Facebook și Instagram

66
Anul trecut, Slatina a fost câștigătoare. Haideți să repetăm experiența!

Anul trecut, Slatina a câștigat competiția “Alege Mișcarea Azi” fiind unul din cele 12 orașe din țară care a găzduit Festivalul „Bucurie în Mișcare”. Anul acesta, are din nou șansa de a fi câștigătoare, fiind inclusă ărintre orașele concurente. De săptămâna viitoare, orice foto în mișcare postată pe o rețea de socializare, cu tag @BucurieInMiscare se contabilizează!

În mai anul trecut, esplanada Slatinei era transformată în parc de distracție, cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din ţara noastră ajungând în capitala Oltului, câștigătoare a competiției “Alege Mișcarea Azi”. Turnee de minifotbal, badminton, tir cu arcul, tenis de masă, concursuri și jocuri sportive diverse, fotbal target, fun tenis și multe surprize au făcut ca Slatina să devină  centrul activităților în aer liber ce au adus împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și deschis întregii comunități.

Și anul acesta avem șamsa de a repeta experiența, Slatina numărându-se printre cele 32 de orașe din țară intrate în competiție. Municipiul nostru este în grupa 3, în concurență cu Alba Iulia, Reșița, Deva, Roman, Bistrița, Vaslui și Târgoviște.

Prin competiție se urmărește atragerea atenției  asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene. Competiția se va desfășura în perioada 5-15 martie și se adresează persoanelor, organizațiilor și entităților preocupate de sport și de un stil de viață sănătos care își doresc să aducă în orașul lor festivalul Bucurie în Mișcare.

Participarea în competiție:

  • Fă o poză sau un scurt clip! Postează pe profilul tău de Facebook sau Instagram, menționând orașul pe care-l susți. Specificarea numelui orașului e suficientă, însă dacă dorești poți pune și un # înainte.
    – Dacă postezi pe Instagram, e important să dai tag @BucurieInMiscareRomania pe poză.
    – Dacă postezi pe Facebook, dă tag @BucurieInMiscare (facebook îți sugerează pagina  după ce tastezi câteva litere). Menționarea paginii ajută la contorizarea înscrierilor.
  • Ai grijă ca postările tale să fie publice!
  • Limitează-te la maxim 5 postări zilnic pe fiecare platformă!
    Toate postările din competiție se contabilizează pe www.bucurieinmiscare.ro, iar pe 16 martie se vor anunța cele 12 orașe câștigătoare.

Anul acesta, cu ajutorul Ministerului Educației Naționale și Kaufland Romania, va fi promovată misiunea programului Bucurie în Mișcare în cât mai multe din cele peste 3.000 de școli din mediul rural, urmând a fi aduși la evenimente în jur de 1.000 de copii care să se bucure de festival.